Find the grammatical Error Set 34

0
69
Find Grammatical Error

Find the grammatical Error Set 34

Hello Readers,

Find the grammatical error comes in almost all competitive examinations. Its a mandatory part of the paper. Here is a new series of Find the Grammatical Error for you to practice and Practice More.

1. That was (a)/ the most unique opportunity (b)/ he got in his life. (c)/ No error (d)

2. There is (a)/ no place of you (b)/ in this compartment. (c)/ No error (d)

3. Mother Teresa asked a building (a)/ where she and her workers (b)/ could care for the poor people always. (c)/ No error (d)grammatical error

4. Shelley is (a)/ superior than Byron (b)/ in his vision of democracy. (c)/ No error (d)

5. When at last (a)/ we got to the theatre (b)/ the much publized programme by the Bollywood stars was begum. (c)/ No error (d)

6. Several prominent figures (a)/ involved in the scandal and required to (b)/ appear to the investigation committee. (c)/ No error (d)

7. According to the radio (a)/ it can rain (b)/ this evening. (c)/ No error (d)

8. Due to heavy work (a)/ in the office (b)/ I was unable to catch the five thirty train. (c)/ No error (d)

9. Hari was appointed leader (a)/ of a group of young social workers (b)/ that have accepted to help and develop the village in three months. (c)/ No error (d)

10. No sooner (a)/ they had received the guests (b)/ than they began entertaining them. (c)/ No error (d)

Answers …..

01. B    02. B     03. A     04. B     05. C    06. C    07. B     08. D    09. A    10. B

For Answers of Other Questions with Explanation Try the test on Our test App

IDIOM PHRASES QUESTIONS AND ANSWERS

 

 

 

(Visited 56 time, 1 visit today)