Find the grammatical Error Set 33

0
54
grammatical error

Find the grammatical Error Set 33

Hello Readers,

Find the grammatical error comes in almost all competitive examinations. Its a mandatory part of the paper. Here is a new series of Find the Grammatical Error for you to practice and Practice More.grammatical error

01. Why (a)/ on earth, (b)/ has he not come? (c)/ No error (d)

02. Yesterday (a)/ it rained (b)/ like cats and dogs. (c)/ No error (d)

03. I would request to you (a)/ to consider my application (b)/ and grant me a job as early as possible. (c)/ No error (d)

04. Each of these boys (a)/ play games (b)/ in the playground. (c)/ No error (d)

05. Not one of his lectures (a)/ have ever been (b)/ printed. (c)/ No error (d)

06. Either Sohan or his friends (a)/ is to be blamed (b)/ for this mischief. (c)/ No error (d)

07. I don’t suppose (a)/ anyone will volunteer, (b)/ will they ? (c)/ No error (d)

08. I am (a)/ looking forward for (b)/ the day of my wedding. (c)/ No error (d)
09. “Can you cope up (a)/ with all this (b)/ work ?” he asked. (c)/ No error (d)

10. He served as President (a)/ of the Lions Club (b)/ since fifteen years. (c)/ No error (d)

Answers …..

01. D    02. C     03. A     04. B     05. B    06. B    07. D     08. B    09. A    10. C

For Answers of Other Questions with Explanation Try the test on Our test App

IDIOM PHRASES QUESTIONS AND ANSWERS

 

 

 

(Visited 63 time, 1 visit today)