Syndicate Bank PO Exam – 26th Feb 2017 GA Questions

0
534

Syndicate Bank PO Exam – 26th Feb 2017 GA Questions

Here we have shared GK Questions asked in the Syndicate Bank PO examination, aspirants can make use of it.

1). Which captain Scores fastest 1000 Run in ODI?

Answer-Virat Kohli

2). Who is the Author of Mahavir Singh Phogat Auto Biography?

Answer- Sourabh Duggal

3). Sourabh Verma related to which Sport?

Answer – Badminton

4). 9th BRICS summit 2017 Going to held at ____?

Answer – China

5). Green park Stadium located in ____?

Answer – Kanpur, India

6). Valley of Flowers National Park is located in ____?

Answer – Uttarakhand

7). What is the River name Which crosses the Uri Dam?

Answer -Jhelum River

8). PhonePE released by ______?

Answer – Flipkart

9). Lime released by ____ ? –

Answer – Axis Bank

10). March 24th is Observed as _____ ?

Answer – World Tuberculosis Day

(Visited 1,274 time, 1 visit today)