Find the grammatical Error Set 31

1
97
grammatical error

Find the grammatical Error Set 31

Hello Readers,

Find the grammatical error comes in almost all competitive examinations. Its a mandatory part of the paper. Here is a new series of Find the Grammatical Error for you to practice and Practice More.grammatical error

1. The new project is (a)/ to big for (b)/ the trainee to handle on his own. (c)/ No error (d)

2. The explanation that (a)/ he gave for missing the meeting (b)/ were not satisfactory. (c)/ No error (d)

3. Mr. Singh’s son has applied (a)/ to the post (b)/ of Assistant Manager in a construction company. (c)/ No error (d)

4. The manager has sent (a)/ many reminders to Mr. Rao to repay the loan but (b)/ has not received no reply. (c)/ No error (d)

5. Beside the Chairman (a)/ all the Committee members (b)/ were present at the shareholders meeting. (c)/ No error (d)

6. He submitted the request for compensation (a)/ of time but (b)/ it was denied. (c)/ No error (d)

7. Unfortunately today many parents cannot afford (a)/ to sent its (b)/ children to school. (c)/ No error (d)

8. He was convinced that he (a)/ loss the account (b)/ because of bad luck. (c)/ Nor error (d)

9. Many customers have complained because (a)/ his goods was (b)/ inferior in quality. (c)/ No error (d)

10. In his opinion (a)/ every senior citizens (b)/ all benefit from the new rule. (c)/ No error (d)

Answers …..

01. B    02. C     03. B     04. C     05. A    06. A    07. B     08. B    09. B    10. B

For Answers of Other Questions with Explanation Try the test on Our test App

IDIOM PHRASES QUESTIONS AND ANSWERS

 

 

 

(Visited 46 time, 1 visit today)
  • ahtesham ahmed

    Thank…plz provide explanation