Find the grammatical Error Set 30

0
599
grammatical error

Find the grammatical Error Set 30

Hello Readers,

Find the grammatical error comes in almost all competitive examinations. Its a mandatory part of the paper. Here is a new series of Find the Grammatical Error for you to practice and Practice More.Grammatical error

1. Ten new members (a)/ have been enrolled (b)/ and seven resigned. (c)/ No error (d)

2. I am hearing (a)/ some one (b)/ at the door. (c)/ No error (d)

3. It took him (a)/ time to realise (b)/ that he offeneded the stranger(c)/ No error (d)

4. The contents of the room (a)/ consisted of (b)/ a carpet and a few furnitures. (c)/ No error (d)

5. The darkness (a)/ prevented us to see (b)/ the obstruction. (c)/ No error (d)

6. One of the most important things about art (a)/ is the way in which great works continue (b)/ to exert their influence through the ages. (c)/ No error (d)

7. Even if you are a film star, (a)/ I would not care (b)/ for you. (c)/ No error (d)

8. If finished reading the report (a)/ in a hour’s time (b)/ and went to the lawyer’s office. (c)/ No error (d)

9. The object of this new Act is (a)/ to partly keep out (b)/ foreign investors. (c)/ No error (d)

10. What is (a)/ wanted are not large houses (b)/ but small cottages. (c)/ No error (d)

Answers …..

01. C    02. A     03. C     04. C     05. B    06. B    07. A     08. B    09. A    10. D

For Answers of Other Questions with Explanation Try the test on Our test App

IDIOM PHRASES QUESTIONS AND ANSWERS

 

 

 

[do_widget id=text-29]