Find the grammatical Error Set 15

0
231

Find the grammatical Error Set 15

Hello Readers,

Find the grammatical error comes in almost all competitive examinations. Its a mandatory part of the paper. Here is a new series of Find the Grammatical Error for you to practice and Practice More.

Find the Grammatical Error

1). The drama in opera is presented(a)/ using a primary elements(b)/ of theater such as (c)/ scenery, costumes, and acting(d)/ No Error (e).

2). Erosion in America’s farmland by wind(a)/ and water has been a problem since(b)/ settlers first put the prairies and grasslands(c)/ under the plow in the nineteenth century(d) / No Error (e).

3). The fact that she had two(a)/ young daughters to raise(b)/ by herself greatly(c)/ increased its distress(d) / No Error (e).

4). In addition to making the investigations,(a)/ archaeologists have been able to study the(b)/ skeletons of victims by using distilled water(c)/ to washed away the volcanic ash(d) / No Error (e).

5). Although witnesses vouched that all the(a)/ members of the czar’s family had been execute,(b)/ there were rumors suggesting (c)/ that Anastasia had survived(d) / No Error (e).

Answers to the quiz and More questions are attached in the Sehpaathi Test Application below

Sehpaathi Test Application: CHALLENGE YOURSELF

Test: Bnk_English_Grammatical-Error-Set9

6). The brothers’ inability to obtain(a)/ enough lift power for the(b)/ gliders almost led(c)/ them to abandoning their efforts(d) / No Error (e).

7). The thief walked out(a)/  of the gallery with(b)/  the picture inside(c)/ his painter’s smock(d)/ No Error (e).

8). One of the fastest way(a)/ to build the clean energy(b)/ economy is to allow more(c)/ people to benefit from it(d) / No Error (e).

Answers to the quiz and More questions are attached in the Sehpaathi Test Application below

Sehpaathi Test Application: CHALLENGE YOURSELF

Test: Bnk_English_Grammatical-Error-Set9

9). Despite being the dominant(a)/ partner in the relationship, (b)/the franchiser did not(c)/ always have all the advantages(d) / No Error (e).

10). The last five years have seen (a)/ the advent of the digital(b)/ economy where technology(c)/ is become the driving force(d) / No Error (e).

Answer:

  1. B    2) A     3) D    4) D    5) B      6) D       7) C   8) A      9) C     10) D

IDIOM PHRASES QUESTIONS AND ANSWERS

 

 

 

(Visited 81 time, 1 visit today)