English Cloze Test Practice Set 60

0
75

English Cloze Test Practice Set 60

Directions—(Q1 – 10 ) In the following passage there are blanks each of which has been numbered. These numbers are printed below the passage and against each five words are suggested one of which fits the blank appropriately. Find out the appropriate word in each case.

President Dilma Rousseff said Monday she is “indignant” (1) a congressional vote to open impeachment proceedings (2) her and vowed to fight what she called the injustice. She again categorically ruled out (3).In her first public appearance (4) the Chamber of Deputies voted 367—137 late Sunday to send the impeachment proceedings to the Senate for a possible trial, Brazil’s (5) female president appeared shaken but delivered a message of defiance.Ms. Rousseff (6) the words “indignant,” “injustice” and “wronged” dozens of times (7) her news conference in the presidential palace. She also repeated her long-stated position (8) she hasn’t done anything illegal and is the (9) of a “coup” orchestrated by her political (10).Practice Cloze Test

1.
A.under
B.for
C.of
D.Over

2.
A.against
B.favour
C.for
D.to

3.
A.appointment
B.resigning
C.approval
D.movement

4.
A. since
B.at
C.for
D.on

5.
A.one
B.last
C.first
D.second

6.
A.repeated
B.called
C.once
D.againPractice Cloze Test

7.
A.for
B.her
C.since
D.during

8.
A.those
B.since
C.that
D.which

9.
A. victim
B.help
C.accused
D.winner

10.
A.avoid
B.closeone
C.foes
D.friend

ANSWERS:

1. (D)      2. (A)    3. (B)      4. (A)       5. (C)       6. (A)      7. (D)    8. (C)   9. (a)   10. (C)

Test Yourself With the quiz on our Test App

sehpaathi Test App

(Visited 67 time, 2 visit today)