English Antonym Set 11

0
30
english vocabulary

English Antonym Set 11

In the following questions, out of the four alternatives, choose the word which is opposite in meaning to the given word and click the button corresponding to it.

1. RAPID
(a) Happy
(b) Fall
(c) Slow
(d) Abnormal
2. SEVERE
(a) Sharp
(b) Mild
(c) Important
(d) Cut
3. FRUITLESS
(a) Successful
(b) Wasted
(c) Useless
(d) Insufficient
4.  INITIATED
(a) Complicated
(b) Simplified
(c) Concluded
(d) Commenced
5.  CONSENSUS
(a) Accept
(b) Opinion
(c) Disagreement
(d) Permission
6.  GENUINE
(a) General
(b) Genie
(c) Real
(d) Fake
7.  REVEAL
(a) Disclose
(b) Cover
(c) Hide
(d) Veil
8.  FATIGUED
(a) Weakened
(b) Energised
(c) Tired
(d) Activated
9.  AUTONOMY
(a) Slavery
(b) Subordination
(c) Dependence
(d) Submissiveness
10. FLEXIBLE
(a) Rigid
(b) Cruel
(c) Humble
(d) Easy

 

ANSWERS

1.(c)
2.(b)
3.(a)
4.(c)
5.(c)
6.(d)
7.(c)
8.(b)
9.(c)
10.(a)

Answers And Explanation of all 10 Questions can be Found By clicking the image Below

ONE WORD SUBSTITUTION QUESTIONS AND ANSWERS

(Visited 1 time, 1 visit today)